کیک مرمری

کیک مرمری

مواد لازم : آرد ٣٠٠ گرم

 بیکینگ پودر ٢ قاشق مربا خوری

کره ١٧٠ گرم

شکر ١٧٠ گرم   

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ ٣ عدد

شیر یک پیمانه

کاکائو ٢ قاشق مربا خوری

یک کیک دورنگ که برخی بهش کیک انگلیسی هم میگن !

٣٠٠ گرم آرد و ٢ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر را باهم الک کنید .

یک قالب وسط گود را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید و آرد پاشی کنید

١٧٠ گرم کره را با ١٧٠ گرم شکر آنقدر بزنید تا پوک شود ٣ عدد تخم مرغ را دانه دانه همراه یک دوم قاشق چایخوری وانیل بزنید  همزن خاموش دراین مرحله با ریسک کار هم زدن را ادامه می دهیم

شیر یک پیمانه   را اضافه کرده و سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم

پیشنهاد خانم گل بهتر است موقع اضافه کردن شیر نصف شیر را اضافه کرده و نصف آرد و نصف شیر و بقیه آرد

مایه را دوقسمت کرده یک قسمتش را با ٢ قاشق مربا خوری کاکائورنگی کرده و به صورت یک درمیان قاشق قاشق از دورنگ در قالب ریخته یک قاشق از سفیده یکی از رنگیه تا مواد تمام بشه

فررو از قبل گرم کنید درجه ١٨٠ مدت پخت ٣٠ الی ۴٠ دقیقه

نوش جان

/ 4 نظر / 40 بازدید
arezoo

سلام وب خیلی باحالی داری برای تبادل لینک به من سر بزن واطلاع بده

من این کیک رو درست کردم مزه خوبی داشت ولی شکلش اصلا متفاوت بود با کیک شما چرا؟ مقدار کا کائو بیشتر شده و مواد رو با ملاقه یکی در میان و قالبم هم میان تهی بود

sara

سلام چندین بار این کیک رو درست کردم ولی اصلا پف نداره و خیلی زمخت و سنگینه- مشکل کار من کجاست؟

بی بی

سلام دلمون براتون تنگ شده. دستورشو یادداشت کردم انشاالله درستش کنم . مشکلم نداشتن ترازوی دیجیتاله