ماست موسیر

ماست موسیر

موسیر تازه اگر داشتید تمیز کنید تکه تکه کنید و در آب سرد به مدت 1ساعت خیس کنید و در این مدت چند بار آبش را عوض کنید چون موسیر تازه خیلی تند است تندی آن به صورتی است که حتی افرادی که غذای تند می خورد دل ادم را می زند  پس خوب بشویید تا تندی آن برطرف شود اگر بگذارید خشک شوند این تندی برطرف می شود و پس از خشک کردن پودر نمایید و در بعضی غذاها و تهیه ماست موسیر استفاده کنید اگر هم موسیر تازه نداش موسیر استفاده کنید خیس کنید و تمیز کنید و اجازه دهید خوب آب اضافی گرفته شود و روی پارچه تمیزی پهن کرده نیم خشک شوند .

ماست بهتراست ماست میش ( گوسفند ) باشد چون کیفیت ماست موسیر به ماست هم بستگی دارد ترجیحا اگر ماست سفت باشد خیلی بهتر است یک قاشق مربا خوری پودر موسیردر یک لیوان ماست خوب است خیلی کم نمک در شیشه ای بریزید و هم بزنید  و یک روز بیرون از یخچال بگذارید بعد از یک روز در یخچال نگه داری کنید چند روز که ماند ماست موسیر آماده است .

موسیر های تمیز شده و تکه تکه شده را در مقداری ماست بریزید میزان ماست باید کم باشد به طوری باشد بقیه ماست را بعدا اضافه کنیم به عنوان مثال اگر یک لیوان موسیر داریم دولیوان ماست بس است (نمک فراموش نشود  ) برای بیرون از یخچال گذاشتن باید دوروز باشد تا موسیر ها جابیا فتند  پس از جا افتادن که کمی نرم می شوند و ماست هم مزه موسیر می گیرد بعد از چند روز در یخچال گذاشتن ان وقت موقع اضافه کردن ماست اضافه است ماست را که اضافه کردید ( بسته به نوع کاربردی که می خواهید ماست اضافه کنید ) می توانید برای هر دونوع ماست موسیر کمی پونه و فلفل و یا کرفس کوهی اضافه کنید بعضی ترجیح می دهند بدون ادویه باشد بسته به نوع سلیقه رفتار کنید نوش جان

برای آوای عزیز : موسیر پودر شده اگر استفاده کنید فقط از طعمش می تونید استفاده کنیدخود موسیر خیلی بوی خوبی داره عجیبه که ازش بدت میاد !

/ 11 نظر / 82 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نهال

سلام من آدمی هستم که اگه تو مود آشپزی باشم یه غذاهایی درست میکنم که طرف تا دستش رو تا ارنج میخوره! ممنون که کمک میکنید به تازه عروسا!!![تعجب][زبان]

سرآشپزان

سلام خانم گل عزیز امیدوارم همیشه مثل گل شاداب باشید مرسی که تشریف آوردین ما یک خوراک سبزیجات پیدا کردیم اما چیزی از طرز تهیه سس در آن نیامده بود اولا ممنون میشم آدرس دقیق تری بدهید دوما سس نقش بسزایی در مزه غذاها دارد و اگر ترکیبات سس تان رو بفرمایید ما هم بهتر و منصفانه تر نظر خواهیم داد خوشحال می شویم در کنارتان هر آن چیزی که از دست مان برآید تقدیم کنیم هدف ما از قرار دادن پروژه سیب هم وافعا ابنه که عزیزان هموطن را بیشتر با غذاها و سس هایی که میشه از این میوه بهشتی تهیه کرد آشنا کنیم شاید شما هم از طعم خوش این میوه در غذاهایتان لذت ببرید و ما حاصل سالیان تجربه مان را به دست آوریم ممنون خواهیم شد در نهایت صداقت هر نکته ای که به نظرتان رسید با در میان بگذارید همیشه موفق باشید[گل][گل]

آوا

سلام خیلی خوشمزه است ولی کاش یه راهی واسه از بین بردن بوش پیدا می شد.

سرآشپزان

سلام خانم گل عزیز ممنون از حضور شما بله خانم گل، از پودر زنجبیل نیز می توان استفاده کرد. معلومه دست به خوروندن تون خوبه،[چشمک] دستور سس خوبی بود همیشه موفق باشید[گل][گل]

سرآشپزان

سلام خانم گل عزیز خوشحال حواهیم شد در منوی جدیدمان از نظرات شما مطلع شویم. همیشه موفق باشید[گل][گل]

میثم

خیلی ممنون که به تازه عروسها کمک می کنی

میثم

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][چشمک][دست][دست][دست][دست][دست]

آریا لرزاده

دستت دردنکنه.من خودم مهندس صنایع غذاییم اماازمطالب زیباتون استفاده میکنم.حتابرای کارگاهی که دارم برخی اوقات ازمطالبتون استفاده میکنم. دست گلت بی بلا

الهام

سلام،از مطالب وبلاگتون استفاده كردم.لطفا از وبلاگ من ديدن كنيد. amouzeshyar.persianblog.ir