سس گوجه

سس گوجه فرنگی

گوجه فرنگی رسیده     1 کیلو

سیر 3 حبه بزرگ

روغن زیتون 4/3 پیمانه

پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری سر صاف

گل کتیرای آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری

نمک به مقدار لازم

فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری

گوجه فرنگی ها را پوست کنده و همه مواد را در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید در صورت تمایل یک عدد فلفل دلمه ای قرمزنیز به مواد بالا اضافه طعم خوبی به سس شما می دهد این سس برای سالاد و پخت برخی از غذاها استفاده می شود من دیشب درست کردم البته با فلفل دلمه ای

منبع : ارمغان تندرستی    دکتر خدادادی   

/ 4 نظر / 11 بازدید
بندکلک

بخورید از این خاک ای جنوبی ها... درود... چاکرم و به روز

متین

سلام[گل]

نرگس

چقدر تو فلفل دلمه ای دوست داری! من وشوهرم متنفریم

جواد

دوست عزیز از اینکه غذا های طبیعی نیز معرفی میکنید و فرهنگ بقول استاد فرهنگ قرانی ترویج میکنید خداوند به شما اجر دهد آقای خدادادی دکتر نیستند یعنی مدرک پزشکی ندارند ولی بی شک کمتر که بیشتر هم هستند ولی بنظر بنده بهتر استاد خدادادی معرفی بشه که برای بعضی ها سنگین نباشه