کلم

با کلم قرمز چند روز پیش یه چیزی درست کردم حیفم اومد شما ندونید بهتون پیشنهاد میکنم حتما درست کنید

کلم قرمز رنده ریز کنید حتی اون قسمت سفیدی مغزش رو

و توی ظرف درب داری بریزید ترجیحا بلور باشه مقداری سرکه و نمک و کمی پونه روی اون بریزید مقدار سرکه نباید زیاد باشه که خیلی ترش نشه بعدش مقداری هم روغن زیتون اضافه کنید مثلا به اندازه نصف سرکه بعد از یکی دو روز که توی یخچال موند واقعا هم رنگش و هم طعمش جالب و خوردنیه

/ 4 نظر / 15 بازدید
پریسا

ببخشید !!از سالها پیش این چیز ی که شما درست کردین اسمش ترشی کلم بوده!!!!!!!!!!ودر هر شهر و روستایی تهیه میشده

زحمت کشیدید تازه به این نتیجه رسیدی.

رویا

چاشنی الیت فراموش نشه