کیک خرمایی خانم خرسند

کیک خرمای خانم خرسند

٢٠٠ گرم خرمای بدون هسته

آب جوش  سه چهارم پیمانه

تخم مرغ ١ عدد

١۶٠ گرم آرد

نمک کمی

بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری

شکر ٨٠ گرم

۵٠ گرم گردوی نگینی خرد شده

کره ۵٠ گرم  به روش بن ماتری ذوب کنید

طرز تهیه :

خرما رو با آب جوش مخلوط کرده له کنید تا نرم بشه

آرد رو با نمک و بپن دوبار الک کنید حالا سه بار شد اشکال ندارد

تخم مرغ رو باشکر خوب بزنید تا پف کند

به مایه تخم مرغ آرد اضافه کرده کره را که ذوب کرده اید نیز اضافه کنید خرما رو نیز همین طور اضافه کنید گردو رو که نگینی خرد کردین اضافه کنید

در قالب قایقی میتونید بریزید ۴٠ دقیقه با ١٨٠ درجه

/ 2 نظر / 107 بازدید
سعیده

من چه کیک خرمائی درست کنم و چه نکنم از شما بابت اموزشش تشکر میکنم و حتما فاتحه رو میخونم مرسی عزیزم

مژگان

عزیزم اینجا بروhttp://amadehlaziz.com/farsi/brands.html با محصولات مختلفی آشنا می شی