سوفله اسفناج

این پست رو فقط به خاطر سعید عزیز نوشتم :

مواد لازم برای سوفله اسفناج :

اسفناج یک کته یا یک بسته با ساقه پاک کنید و بشورید

سیر 4 تا 5 حبه بزرگ

سیر و اسفناج ها رو تو غذاساز بریزید تا خرد شوند وبا 30 گرم کره در ماهیتابه و اسفناج ها رو تفت بدین تا آبش گرفته بشه اگر آبش گرفته نشد اشکالی نداره با همون وضع استفاده کنید

سس سفید یک پیمانه  دستور سس تو گراتن سبزیجات آورده شده کمی بگردین پیداش میکنید اگر نشد از پودرهای آماده برای سس سفید استفاده کنید طبق دستور روی جلدش آماده کنید

گوشت چرخ کرده و پیاز خرد کرده نگینی را تفت بدین تا خوب پخته بشه ادویه و نمک فراموش نشه به اندازه 5/1 تا 1پیمانه بشن

پنیر پیتزا یا پارمزان به اندازه یک سوم بسته رنده کنید و با سس و اسفناج و گوشت و پیاز خوب مخلوط کنید .

کف و دیواره ظرف پیرکس رو با 20 گرم کره چرب کنید مواد رو تو ظرف پیرکس بزارین و به اندازه یک سوم بسته پنیر روش بزارین و تو فربه مدت نیم ساعت بزارین تا روش کمی برشته بشه

 

/ 9 نظر / 21 بازدید
فاطمه از اهواز

عمه جان سلام. خب از اول مثل همه بنویس چی لازم داره که ما مجبور نشیم تا آخر متنو بخونیم ببینیم چی لازم داره. به هرحال منکه اسفناج دوس ندارم ولی چون توش پنیر پیتزا دار درست می کنم ببینم چه مزه ای میشه. ممنون عمه جوووووووووون

سلام . من خواهر دكتر عترت خواه هستم . من و همكارنمون از غذاي خوشمزه ي شما خورديم و لذت برديم. اون يكي غذا دستور پختشو اگه ميشه لطف كنيد بنويسيد. دستتون درد نكنه . همچنان منتظر غذاي هاي خوشمزه اي شما هستيم. ([چشمک][گل]

بی بی آفتابگردون

وای خدای من![دست] خاله جان یه روزه همه ی مطلباتو نوشتی؟![تعجب] یه وقت خسته نشی![شرمنده]خدا امرت بده یه وقت به وب ماسرنزنی ها!مگر نه لولومی خوره[دروغگو]10،20ساله ننوشتی یه وقت خجالت نکشی ها![تلفن] www.zinatebaba.parsiblog.com

سلام اکه میشه از غذاهاتون هنگام پخت و در نهایت وقتی آماده شد عکس بذارید جذابیتش خیلی بیشتر میشه

همشهری

با سلام و خسته نباشید: در پاسخ به بی بی آفتاب گردون: خانم بی بی آفتابگردون دوست داشتنی یکم مودبانه تر هم میشد بنویسید.اینو هیچ وقت یادت نره خاله کوچیکه هس ولی سالا محبت و عشقه .کسی حق نداره حتی با نوشته بهش بی احترامی کنه شاید این لحن یرای شما عادی باشه ولی ما دوست داریم با احترام بیشتر ی با این عزیزدل که همه مون خیلی دوستش داریم برخورد بشه.تشکر

رادنی

درپاسخ همشهری باید بگم ایشون کارخیلی خیلی بدی کردن که این حرف و می زنن چون من دوست بی بی آفتابگردون هستم وایشون روبهترازشما می شناسم گرچه ایشو کلاس پنجم هستن ولی از نظرمن ادبیاتشان بهتر است؛پس شماحرفتونو پس بگیرین ونزنین توذوق بچه این کارازنظر روانشناس ها دردوره ی نوجوانی بسار تاثیر می گذارد،پس بانوجوانان به خوبی وخوشی صحبت کرده وقضاوت نکنیند!همچنین دروبلاگشان هم ازاین خانم محترم معذرت خواهی کنین.باتشکردکترصالحی دزفولی؛یکی ازروانشناسان کودک ونوجوان ویکی ازفامیل های دور بی بی آفتابگردون که ایشون اصلا وابدا من رو نمی شناسن!

طوبی

سلام. دستتون درد نکنه ,دیروز سوفله اسفناج رو درست کردم ماه شد حتی دخترم خیلی خورد مرسی.

مرجان

[لبخند]

مریم

زیاد با اسفناج حال نمی کنم یه خورده بد غذام باید کلی ادویه و چاشنی و ... بزنم تا از گلوم پایین بره ولی دستت درد نکنه:*