نان و شیرینی ایرانیان

امروز یک تجربه جدید داشتم

کدوها رو با کمی سیر و فلفل دلمه ای و پیازریزخرد کردم و سرتفتی دادم

اسفناج رو خرد کردم و با کمی سیر تفت دادم کمی پیاز سرخ کرده هم بهش اضافه کردم

شوید رو ریزخرد کردم با پیاز سرخ کرده و کمی سیر مخلوط کردم و یک بسته پنیر خامه ای هم بهش اضافه کردم

کمش شوید و پیاز داغ و کمی سیر را هعم کنار گذاشتم

کشمش رو ریز خردکردم و با کمی دارچین و شکر و پوست پرتقال مخلوط کردم

گردو و دارچین و شکر رو با هم مخلوط کردم

جعفری و کمی گشنیز و کمی شنبلیله و پیاز داغ و کمی سیر هم مخلوط خوبی شدند

از قبل با مسئول نان و شیرینی ایرانیان حرف زده بودم

سبزیا رو آماده کردم و با خودم بردم با روی باز منو پذیرفتند و حدود 3 کیلو خمیر برای من نگهداشتند و تمام خمیر رو مصرف کردم از مواد بالا ازز تمامشون استفاده کردم کدوهارو لای خمیر گذاشتم

نان اسفناج رو هم همین طور   رولت سبزی با جعفری درست کردم

تجربه اولم بود دیگه ! کار توی کارگاه آداب خودش رو داره

آخرسر هم از هر چی پختم مقداری آوردم خونه فقط یادم رفت نون گردویی بیارم ببینم چه مزه شده

به هر حال جالب بود اینم به خاطر خانم مهندس

لینک زیر رو بخونید :

نان و شیرینی ایرانیان

/ 13 نظر / 19 بازدید
نمایش نظرات قبلی
داریوش

[نیشخند][نیشخند] اما اگه رفتی خبرم کنی[چشمک]

داریوش

خاله لینک شدی لطف کن ما رو هم لینک و تبلیغ کن

گل آفتابگردون

خیلی خوشمزه بود!!!!!!!!!!!![خوشمزه][تایید]

1818

خیلی دوست دارم ببینم چه مزس[متفکر]خسته نباشید[شرمنده][عینک][گل]

بی بی آفتابگردون

به منظور وبلاگ نویسان،به روزم!!!!!!!!!!![هورا]

راز

سلام خوبی؟ چرا دیگه به روز نیستی؟

لیلا

سلام هم استانی عزیز از وبلاگتون دیدن کردم. وبلاگ خوبی دارید. موفق باشید. خوشحال میشیم تبادل لینک داشته باشیم.

آرزو

سلام خوش به حالت که اشپزیت خوبه . امیدوارم همیشه موفق باشی . راستش دنبال دستور تهیه همبرگر می گشتم که وبلاگتونو دیدم . من فقط مشکلم اینه که چرخ گوشت ندارم . نمیشه به جای چرخ کردن زیاد ورز بدم ؟

شیوا معصومی

اگه می شه غذاهای ایرانی و فرنگی بیشتری آموزش دهید

رویا

دوست خوبم به جای جعفری و گشنیز و شنبیلیه اگر خواستی عصاره سبزیجات الیت استفاده کن