گردو روسی

مواد لازم برای تهیه گردو روسی

تخم مرغ متوسط       ٢عدد

پودر شکر                 یک چهارم پیمانه

وانیل                      یک هشتم ق چایخوری

روغن مایع سرخ کردنی       یک سوم پیمانه

یا روغن جامد     یک دوم پیمانه سرخالی

آرد یک و نیم پیمانه

طرز تهیه با روغن مایع:

تخم مرغ  و پودر شکر و وانیل را با همزن می زنید تا زمانی که یکدست و صاف شود روغن مایع را اضافه کرده  با همزن می زنید تا به خورد مواد رود همزن راخاموش کرده آرد الک شده را اضافه کنید  مخلوط کنید تا خمیر یکدست نچسبی به دست آید اگر خمیر به دست چسبید و یا وارفت در واقع کم کم اضافه کنید ورز دهید تایک دست شود  .

طرز تهیه خمیر با روغن جامد :

روغن و پودر شکر را با هم زن زده تا پوک شود تخم مرغ ها یکی یکی اضافه شده همراه آن وانیل نیز اضافه شود سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم

طرز تهیه کپسول گردو روسی از خمیر :

از خمیر به اندازه یک قندق برداشته گرد کرده همه موادرا گلوله کنید .

قالب گردو ورسی را گرم کنید و زیر و رو کنید باز کردن خمیرهای فندقی را در قالب گذاشته قالب را بسته و فشار دهید تا زمانی که دو لبه قالب به هم برسند و پشت و رو کنید حرارت شعله را باید خودتان تنظیم کنید اول متوسط باشد قالب که گرم شد کم کنید .

در گردو روسی می توانید خرمای گرم شده که پودر گردو و زنجبیل مخلوط کرده اید ویا از حلوای شیرعسلی استفاده کنید گذاشته دوکفه را به هم بچسبانیدو یا از یک کفه استفاده کنید و در پودر پسته یا نارگیل یا کنجد بوداده بزنید  می توانید چند دقیقه قبل از سرو کردن حلوا گذاشته و دوکفه را روی هم بگذارید .

از این خمیر حدود ٣۵٠ گرم کپسول به دست می آید

پی نوشت : سفارش پخت کپسول خالی گردو روسی پذیرفته می شود

/ 7 نظر / 70 بازدید
موجي

سلام. چقدر خفن به روز شدید ها

شاهد

سلام خوبی؟ سعی می کنم حتما درستش کنم.ممنون

خورشید عالمتاب

سلام رنگ نوشه هاتون خیلی کمرنگه به سختی قابل خوندنه با تشکر از حضورتون در وبلاگ خورشید عالمتاب با پست جوابیه طرفداران اصلاحات به روزم.

'گیسو بانو

سلام و خسته نباشی دوست من امکان تبادل لینک هست؟

بنده خدا

لطفا تبلیغ نکنید.[عصبانی]

همشهری

سلام من با دستور شما درست کردم و اما بعد........................................................... وقتی گذاشتم تو قالب رو گاز تو روغن قل می خوردن فکر کنم اندازه روغن جامده رو اشتباه نوشتین میشه خمیر رو بزاریم ور بیاد ؟ با تشکر

زهره بابایی

لطفا عکس شیرینی راهم بگذارید