سلا م من اینجوری درستش می کنم

مواد لازم :

مایه خمیر ٢ ق مربا

شکریک قاشق مربا خوری

 شیر ٢ لیوان

آرد ٩٠٠ الی ١٠٠٠ گرم

روغن مایع ١ لیوان

تخم مرغ ٣ عدد

نمک یک قاشق چای

بهبود دهنده یک قاشق چای سر صاف یا بیکینگ پودریک قاشق مربا

 


سلا م من اینجوری درستش می کنم

مواد لازم :

مایه خمیر ٢ ق مربا

شکریک قاشق مربا خوری

 شیر ٢ لیوان

آرد ٩٠٠ الی ١٠٠٠ گرم

روغن مایع ١ لیوان

تخم مرغ ٣ عدد

نمک یک قاشق چای

بهبود دهنده یک قاشق چای سر صاف یا بیکینگ پودریک قاشق مربا

در صورت تمایل به تهیه نان شیر مال به جای یک قاشق چای نمک (یک پنسه نمک و ٧ قاشق غذا خوری شکر و سر اخر هم با زرده روی نون رو می مالیم )

درواقع خمیر شیرماله ولی چون بروبچ خوششون اومده از این روش استفاده می کنم

یک لیوان  سرخالی شیرولرم + دو قاشق مربا خوری مایه خمیر + شکر یک قاشق مربا ١٠ دقیقه تا استراحت کند

یک لیوان شیر +دو عدد زرده + سه عدد سفیده + یک لیوان سر خالی روغن + یک قاشق چای نمک با مخلوط کن زده تا مایه یک دستی به دست بیاد

۵٠٠ گرم آرد + یا بهبود دهنده یک قاشق چای یا یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر   الک کنید به مایه اضافه کنید با ریسک یا با قاشق با همزن نه !

مایه خمیر ور آمده رو هم همینطور اضافه کنید سپس بقیه آرد رو اضافه کنید ۴٠٠ گرم است اگر خمیر به آرد نیاز داشت می تونید اضافه کنید این خمیر ٢ ساعت زمان می خواهد حتما زمان برای ور اومدن رو در نظر بگیرید حجمش دوبرابر میشه با وردنده پهن نمیشه کف قالبتون رو کمی چرب کنید و خمیر رو توی قالب پهن کنید و دوباره زمان بدین کمی سس نون رو خوشگل می کنه