این رو مجله هنرآشپزی درست کردم واقعا خوشمزس این یکی رو هم درست کنید البته با سیب درستش کرده من نداشتم با گلابی درست کردم  

مواد لازم :

١- آرد گندم ٢ پیمانه یا ٢۵٠ گرم

٢- پودر کاکائو یک سوم پیمانه یا ۴٠ گرم

٣- بیکینگ پودر   ٢ قاشق چایخوری

۴- نمک یک چهارم قاشق چایخوری

۵- کره نرم شده ١۵٠ گرم

۶- تخم مرغ ٢ عدد

٧- وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شیر ١۵٠ گرم یا دو سوم پیمانه

سیب  متوسط ٢ عدد ریز خرد شده

یا گلابی  ٢عدد درشت یا ۵ تا ریز

برای رویه کیک

پودر شکر ۴۵٠ گرم

کره ۶٠ گرم

پودر کاکائو   یک چهارم پیمانه یا ۵٠ گرم

شیر ٨٠ گرم یا یک سوم پیمانه


کیک  گلابی شکلاتی

مواد لازم :

١- آرد گندم ٢ پیمانه یا ٢۵٠ گرم

٢- پودر کاکائو یک سوم پیمانه یا ۴٠ گرم

٣- بیکینگ پودر   ٢ قاشق چایخوری

۴- نمک یک چهارم قاشق چایخوری

۵- کره نرم شده ١۵٠ گرم

۶- تخم مرغ ٢ عدد

٧- وانیل یک دوم قاشق چایخوری

٨- شیر ١۵٠ گرم یا دو سوم پیمانه

٩- سیب متوسط ٢ عدد ریز خرد شده

یا گلابی  ٢عدد درشت یا ۵ تا ریز خرد شده

من خودم یک چهارم پیمانه گردو هم بهش اضافه کردم

برای رویه کیک

پودر شکر ۴۵٠ گرم

کره ۶٠ گرم

پودر کاکائو   یک چهارم پیمانه یا ۵٠ گرم

شیر ٨٠ گرم یا یک سوم پیمانه

مواد ١تا ۴ رو با هم الک کنید

کره و شکر رو باهم مخلوط کرده تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید وانیل فراموش نشه

مخلوط آرد و شیر را یک در میان به مایع کیک اضافه کنید یعنی کمی آرد اضافه کرده هم زده کمی شیر تا مواد تمام بشه گلابی یا سیب را اضافه کنید گردو رو هم همینطور مایه رو در قالب بریزید و صافش کنید  زمان پخت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه  پس از خنک شدن از قالب جدا کنید من خودم این کیک رو تو قالب گرد و سط گود درست کردم

برای درست کردن رویه من این مواد رو نصف کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد و کرمش به اندازه بود همه مواد رو باهم مخلوط کنید و با همزن بزنید

و روی کیک بمالید