رفته بودیم دهکده جهانی چندروز پیشا

این یکی خیلی معرکه بود

واقعا خوشمزس حتما درستش کنید

حالا اگه اینارو دارین برین درستش کنین اگه هم ندارین بدین براتون بیارن که درستش کنید به هر صورت درستش کنید

٢٠٠ گرم خرمای بدون هسته

تخم مرغ ١ عدد

١۶٠ گرم آرد

نمک کمی

بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری

شکر ٨٠ گرم

۵٠ گرم گردوی نگینی خرد شده

کره ۵٠ گرم


کیک خرمای خانم خرسند

٢٠٠ گرم خرمای بدون هسته

آب جوش  سه چهارم پیمانه

تخم مرغ ١ عدد

١۶٠ گرم آرد

نمک کمی

بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری

شکر ٨٠ گرم

۵٠ گرم گردوی نگینی خرد شده

کره ۵٠ گرم  به روش بن ماتری ذوب کنید

طرز تهیه :

خرما رو با آب جوش مخلوط کرده له کنید تا نرم بشه

آرد رو با نمک و بپن دوبار الک کنید حالا سه بار شد اشکال ندارد

تخم مرغ رو باشکر خوب بزنید تا پف کند

به مایه تخم مرغ آرد اضافه کرده کره را که ذوب کرده اید نیز اضافه کنید خرما رو نیز همین طور اضافه کنید گردو رو که نگینی خرد کردین اضافه کنید

در قالب قایقی میتونید بریزید ۴٠ دقیقه با ١٨٠ درجه