پودر قند 1و یک دوم پیمانه را با  3 عدد تخم مرغ خوب همزده تا سبک شود

 رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری را اضافه کرده

 یک پیمانه سرخالی روغن مایع اضافه کنید.

در این مرحله همزن خاموش شود .

شیر یک پیمانه سرخالی با ریسک مخلوط شود به صورت دورانی

آرد 2 و یک دوم پیمانه  را با یک قاشق سوپ خوری الک کرده

و به مایه کیک بیافزایید .و جوز هندی یک قاشق چای خوری دارچین یک قاشق چایخوری را نیز اضافه کنید

 سپس گردو یک دوم پیمانه و کشمش یک دوم پیمانه    آردی شوند تا ته کیک نروند

رانیز اضافه کنید

من این کیک رو در قالب مستطیل به ابعاد 19  در 29 درست کردم اگر خواستید سایزش رو تغییربدهید مساحتش رو حساب کنید

50 دقیقه با حرارت متوسط بپزید پس از این که خنک شد و ازفر بیرون آوردید روش رو با پودر قند