شیرینی  مربایی

200 گرم کره  را با 200 گرم پودر قند خوب بزنید تا پوک شود

2 عدد زرده تخم مرغ را دانه دانه به همراه کمی وانیل اضافه کنید پس از این مرحله همزن خاموش شود.

آب 5 قاشق غذاخوری اضافه شودالبته با ریسک

آرد 400 گرم و یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر با هم الک شود و کم کم به مایه اضافه شود .

تاخمیری یک دست به دست آید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته  در سفیده تخم مرغ بزنید و در یک ماده بغلطانید.

می توانید از گردوی خرد شده و یا پودر نارگیل و یا بادام خرد شده و یا پودر پسته استفاده کنید.

پیشنهاد خانم گل همه رو امتحان کنید یک بشقاب شیرینی رنگارنگ خواهید داشت .

مرحله آخر پس از غلطانده در یکی از مواد روی شیرینی را کمی گود کرده کمی مربا بریزید و در سینی فر قرار داده مدت زمان پخت در فر 15 الی 20 دقیقه حرارت متوسط  پس از سرد شدن از سینی جدا کنید .

بهتون توصیه می کنم درستش کنید و اصلا نگران نباشید که خراب بشه من میگم نمیشه !

پی نوشت: همه مواد رو باید درست اندازه گیری کنید متین جان امروز خونه پنجمی بودیم شیر عسلس درست کردیم با شیرینی مربایی جای شما خالی