سلام    سلام 

بالاخره بعد کلی ما هم به روزشدیم

عکس نداریم ازم نخواسته باشین  خودنون میدونین چرا ؟

مواد لازم :

 طالبی متوسط دو تا سه عدد

یک بسته ژله

طالبی را شسته قسمت صاف آن را در ظرف گودی قرار دهید از بالا با چاقوی نوک تیزی یک دایره به قطر حدود 5 سانت ببرید درب را جدا کرده و با یک قاشق شربت خوری محتویات داخل آن را خالی کنید ریشه های نازک را هم جدا کنید .

ژله را طبق دستور آماده کنید و بگذارید در دمای خانه سرد شود سپس از ژله داخل طالبی ریخته درب آن را گذاشته و چندساعت در یخچال قرار دهید اگر بخواهید بوی طالبی تمام یخچال فرا نگیرد طالبی را با نایلون بپوشانید

پس از بسته شدن طالبی را از بالا برش دهید و به صورت قاچ سرو کنید

روش دوم : پس از شستن طالبی پوست آن را بگیرید و خالی کنید و در یک ظرف دیواره  کوتاه که کمی از طالبی بزرگتر است قرار دهید مقداری از ژله را دور طالبی ریخته و بقیه اش را درون طالبی بریزید درب طالبی را بگذارید و در یخچال قرار دهید

نوع رنگ ژله های درون ظرف و داخل طالبی با خود شماست می توانید داخل طالبی را مرحله مرحله با چندرنگ ژله آماده کنید

توصیه خانم گل : حواستون به هوای گرم تابستون و گرما و اونایی که زیاد بیرون میرن و تهیه یک دسر مناسب فصل باشه