شیرینی کندو عسل

  

1- مایه خمیر 5/2 قاشق مربا خوری + سه چهارم پیمانه آب ولرم زمان داده تا تخمیر شود .

2-آب سه چهارم پیمانه +شیر خشک  4 قاشق غذاخوری + روغن مایع 3/1 پیمانه + شکر 3/1 پیمانه + نمک  کمی

3- آرد 4 تا 5 پیمانه + بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری + بهبود دهنده یک ششم قاشق چایخوری با هم الک شوند

4- آب و شیر خشک  و روغن و شکر و نمک را در مخلوط کن ریخته به مدت 2 الی 3 دقیقه هم بزنید نصف آرد ومایه خمیر ور آمده را با آرد مخلوط کرده و مواد مایع را افزوده و کم کم  بقیه آرد را اضافه می کنیم ورز داده خمیر نرمی به دست می آید که چسبندگی ندارد  2 ساعت در جایی روی خمیر را می پوشانیم تا حجمش زیاد شود .فریا داخل کابینت مناسبترین جاست جایی که هوا جریان نداشته باشد خمیر را به گلوله های کوچکی در آورده و کنار می گذاریم . کمی با انگشت پهن کرده نوبت به مواد می رسد

مواد میانی = پودر پسته یک چهارم پیمانه +پودر نارگیل یک دوم  پیمانه +  پودر بادام یک چهارم پیمانه +پودرگردو  یک چهارم پیمانه +یک دوم پیمانه شیره مخلوط کرده کنار بگذارید

به مقدار یک قاشق چای خوری داخل گلوله های خمیر گذاشته .و مانند بقچه خمیر را جمع می کنیم و در قالب دلخواه که چرب شده و آرد پاشی شده گلوله ها را کنار هم می چینیم .سفیده تخم مرغ را کمی زده و با قلم مو روی گلوله هارا می زنیم

در فر 180 درجه  که از قبل 20دقیقه گرم کرده ایم و ظرف آبی در آن گذاشته ایم قرار داده هنگامی که رویه شیرینی طلایی شد بیرون می آوریم پس از سرد شدن طی چند مرحله سه چهارم پیمانه شیره را اضافه کرده و سپس با پودر نارگیل تزیین می کنیم .توجه اغلب فرهای کنونی حرارت تنظیم شده داخل ندارند بهتر است سینی اصلی فررا در کف فر قرارداده و کندورا در سینی دیگری در پنجره وسط قرار دهید نیاز به شعله گریل ندارد . این شیرینی را در صورتی که شیره نداشته باشد تا یک هفته در فریزر می توان استفاده کرد پس از آب شدن یخ آن اقدام به شیره ریزی و پودر نارگیل نمایید