گوشت سینه مرغ و ران از هرکدام که موجود است ولی سینه بهتر است (نپخته باشد)

پیاز

زعفران

یک عددتخم مرغ در صورت تمایل

نمک و فلفل کمی

 گوشت مرغ را به زغفران  آغشته کرده یک ساعت در یخچال بگذارید .

بسته به نوع سلیقه خانواده دوبته پیاز به همراه گوشت و نمک و فلفل در همزن ریخته و ۵دقیقه بگذارید همه چیز له شود از چرخ گوشت هم می توان استفاده کرد

در ماهیتابه ای که چرب کرده اید یا در هپی کال یا در سینی فر یا در توستر بسته به نظر شما دارد همان ماهیتابه هم کفایت می کند با حرارت ملایم

با قاشق مثل کتلت گذاشته درب ظرف را بگذارید آب می اندازد و خوب که پخت با مقداری زیتون و یک ظرف سالاد نوش جان کنید البته می توانید از هویج هم برای مواد داخلش استفاده کنید باید خیلی بیشتر در همزن بماند که زمان پخت همه مواد یکسان باشد