مواد لازم :

دال عدس  تمر هندی رب گوجه سیر پیاز نمک و فلفل پونه سیب زمینی  

یه عدس های نارنجی رنگی هست که خیلی ریزه حدود یک لیوان و نیم خیس کنید

یک بته سیر خرد کنید یک عدد پیاز هم خرد کرده سیر و پیاز را تفت دهید تا طلایی شوند

ریگ و سنگ های دال عدس را بگیرید و چند بار بشویید در قابلمه ای سیر و پیازو دال عدس ۳لیوان آب بریزید وروی گاز بگذارید یک سیب زمینی متوسط را خرد کرده یا سرخ کنید یا همون جوری اضافه کنید بگذارید تا خوب بپزد نمک و کمی فلفل سیاه یادتون نره بعدش هم  تمر هندی رو که از قبل خیس کردین آبش رو بگیرین و اضافه کنید یک قاشق رب گوجه رو تقت بدین و اجازه بدین تا خوب جا بیافته  برای تزیین کمی پونه لازم داره .در حین کار آبش کم میشه کمی آب اضاقه کنید کم شدن آب بسته به میزان حرارت داره . این غذا رو مامان سینا زهره خانم یادم داده دستش درد نکنه راضیه خانم این غذا رو با پلو سفید درست می کنه من که این کار رو تاحالا نکردم .