ماهی شکم پر موادلازم :میرین ماهی فروشی بهش می گین یه ماهی برای شکم پر می خواین بعد خودش به روش برش از داخل سر ماهی رو تمیز می کنه و بهتون میده اگه هم خوب بشوره بهتون بده که دیگه دستش درد نکنه ولی ترجیحا خودتون بشورین بهتره  وقتی اومدین خونه نمک می زنین تا بوی زهم ماهی رفع بشه بعداز شستن خوب بشورین کمی آبلیمو یا لیموی تازه داخل شکم ماهی بریزین در حد یک نصف لیمو تمر هندی نصف بسته  خیس کنید و جندین بار آبش رو بگیرید فویل آلومینیومی ضخیم سیر یک بته زرشک نصف استکانسبزی تازه گشنیز و جعفری و شنبلیله کمتر  خرد کرده گردو دوعدد خرد کرده پیاز یک بته کوچک  خرد کردهسیرو پیاز را تفت می دهیم و سبزی را اضافه می کنیم باز تفت می دهیم و مقداری آب تمر روی مواد ریخته اجازه دهید نیم پز شوند به طوری که آب تمر تمام شود توجه داشته باشید آب تمر غلیظ باشد هر بار که تمر را خیس می کنید آب  آن را جداگانه نکه دارید سپس گردو زرشک و مواد را با هم مخلوط کرده  فویل آلومینیومی ضخیم را چرب کرده که ماهی به آن نچسبد ماهی را روی فویل گذاشته و موادرادرون شکم ماهی بریزید سر آخر کمی  آ تمر غلیظ هم روی مواد بریزید می توانید بالای سر ماهی رو بدوزید ولی من با خلال دندان تمیزقسمت باز ماهی رو بست بزنید .سپس فویل را بسته و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت  در فر گذاشته طبق وسط آب تمر باقیمانده رو بزارین جوش بخوره و غلیظ بشه ماهی را از داخل فویل در بیارین و آب تمر غلیظ رو روش بریزین