می تونیم به جای فریز کردن مواد از خشک کردن استفاده کنیم هم ماندگاری طولانی تری داره هم سالمتره هم راحت میشه همه جا اونا رو برد

یک مثال می زنم بهتره

فلفل دلمه ای رو شسته تکه تکه کرده روی پارچه ای تمیز بزارین بعدش با یک پارچه نازکتر روی اونو بپوشونید درمقابل نور خورشید سریع خشک میشه بعداز خشک شدن آسیاب کنید در بعضی غذاهایی که احتیاج به طعم فلفل دلمه ای داریدمی تونید استفاده کنید مثل بعضی از سس ها .خوراک ها .ماکارانی. پیتزا برای بچه ها .ساندویچ .لازانیاو................ 

امتحان کنید ضرر نداره