ترشی میوه با  برگ هلوو زردآلو

 مواد لازم :

برگ هلو یک لیوان

 برگ زردآلو نیم لیوان

خرما یک سوم لیوان

سرکه به میزان لازم  حداقل 3لیوان

نمک فلفل سیاه ۱قاشق مربا خوری

رب انار دوتا سه قاشق غذاخوری

 پونه یک قاشق مربا پودر سیر یک قاشق غذاخوری

 پودر موسیر یک قاشق غذاخوری

  طرز تهیه  :  هسته خرما را بگیرید و در یک لیوان سرکه بگذارید کمی خیس بخورد سپس با یک گوشت کوب و یا ترجیحا همزن یا حلیم کوب صاف کنید .برگه هلو و برگه زردآلو را خوب بشویید و در یک قابلمه بریزید سس خرما را به همرا نمک و یک لیوان سرکه اضافه کنید ( میزان سرکه تقریبی است و متغییر ) و اجازه دهید جوش بخورد این قدر که کمی سفت شودرب انار موسیر و سیر فلفل را اضافه کنید دوجوش که خورد خاموش کنید پونه فراموش نشود .زیر گاز را خاموش کنید و ترشی را در شیشه تمیز بریزید ترشی بسته به ذائقه شما می تواند شل یا سفت باشد یک پیشنهاد : می توانید پس ازسرد شدن حلیم کوب را در ترشی بگیرید و صاف کنید .در هر صورت بعد از دوروز به واسطه جذب سرکه توسط برگه ها باید مقداری سرکه اضافه کنید چون برگه ها خشک بوده اند این کار را می توانید با هر نوع میوه مثل سیب به گلابی و............انجام دهید دختر عمویم یک ترشی درست می کند که حرف ندارد انگیزه استفتده از خرما را ایشان به من دادند به موقع  و سر فرصت دستورش را برایتان  شرح می دهم میوه های تابستان که آمدند منتظرش باشید   .یا حق  خدا نگهدارتان باشد