گوشت چرخ کرده نیم کیلو(ترجیحابدون چربی نباشد.)
سویای خشک یک لیوان                
 ( خیس کنید و چند بار بشویید و از چرخ یکبار رد کنید .)
آرد سوخاری    
 ( مغز نان باگت را پس از خشک کردن آسیاب کنید و در ماهیتابه ای تفت دهید تا طلایی شود. )
فلفل دلمه ای سه عدد متوسط
 (شسته هسته را گرفته و خوب ریز کنید یا با غذاساز ریز کنید. )
سیر 5 حبه                   پوست گرفته و ریز کنید
 پیاز 3 بته متوسط     خرد کرده
گشنیز   200 گرم جعفری  200 گرم سبزی هارا پس از شستن و خشک کردن  خیلی ریز خرد کنید.
تخم مرغ در صورت نیاز یک عدد برای چسبندگی
طرز تهیه :
 گوشت و سویارا به همراه هم از چرخ رد کنید فلفل و سیر و پیاز و سبزی را هم از چرخ رد کنید سپس مواد را باهم مخلوط کردهتخم مرغ و آرد سوخاری را اضافه کرده و دوباره از چرخ رد کنید تا مواد یک دست شود مقداری از مواد در دست گلوله کرده و در آرد سوخاری گذاشته صاف کرده و در روغن با حرارت کم سرخ نمایید می توان به جای سوسیس و کالباس جایگزین کرد .
 پی نوشت :  سومیه عزیز : باید با حرارت ملایم پخت شود مغز نان باگت یا آرد سوخاری کمی لازم است