برای چاشنی غذاها خیلی مفید است
طعم بسیار خوبی دارد
 زیاد ترش نیست
از همه مهمتر ماندگاری خوبی دارد و خیلی راحت آماده می شود
فقط کافی است مقداری نارنج با قیمت مناسب تهیه کنید سپس شسته و آب ان را بگیرید در یک قابلمه استیل گذاشته و با شعله ملایم بگذارید بخار شود
تنها نکته ای که می مامند ان هم این است که باید هر از چند گاهی به آن سر بزنید و کف آن را بگیرید که تلخ نشود وقتی سرد شد درون ظروف شیشه ای بگذارید و برای انواع خورش ها قرمه سبزی و حتی سالاد استفاده کنید اگر رب شل بود بهتر است در یخچال نگهداری کنید.
مدتی بود کار داشتم نشد بیام