پیاز ۳تا۴سر

گوشت چرخ کرده  حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

اسفناج  بسته به ذائقه

سیر ۲تا۳حبه

ابتدا سیر و پیازهایی رو که نگینی خردکرده اید در مقدارکمی روغن با حرارت ملایم سرخ می کنید طلایی که شدندگوشت رو اضافه کرده باز هم با حرارت ملایم در ظرف راگذاشته هم زده بگذارید خوب بپزد سپس اسفناج ها رو که از قبل خوب شستین خرد کرده به خوراک اضافه می کنید در ظرف رو بزارین.

 پس از ۲۰دقیقه نمک و ادویه به دلخواه اضافه کنید دوقاشق آب پرتقال یا یک قاشق آبلیمو چاشنی خوبی می تونه باشه مقدارگوشت وپیاز و اسفناج رو با توجه به سلیقه خانواده خودتون می تونید کم یا زیاد کنید  این غذا با نان مصرف میشه .اگه گوشت قرمز دوست نداشتین از تکه های خرد شده گوشت سینه مرع هم می تونین استفاده کنین ولی من اینو تجربه نکردم اگه خوب بود بگین ما هم امتحان کنیم.

                                                            نوش جان