مواد لازم :

لبو

نمک

 سرکه

شیشه تمیز

لبوهارا خوب بشویید و یک پوست نازک از آنها بگیرید ودر قابلمه با مقداری آب بگذارید بپزد مقدار پختن آن باید طوری باشد که خام باشد خیلی پخته نشود بگذارید سرد شود آب آن را بگیرید و در شیشه ای تمیز بریزید روی آن کمی نمک بپاشید سپس تا جاییکه شیشه پر شود سرکه اضافه کنید . دریخچال نگهداری کنید

هر وقت می خواستید مصرف کنید  یک لبو را بیرون بیاورید و با رنده های مدل دار یا ساده خلالی کنید مطمئن باشید از خوردنش لذت می برید حتی اگر لبو دوست نداشته باشید چون دیگر شیرین نیست