گوشت سینه مرغ  یک دوم

گوجه قرمز ۴تا ۵ عدد  رنده شده

رشته ورمیشل  ( رشته سوپ) ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده  نیم لیوان

نخود گرد پخته شده نیم لیوان

پیاز متوسط یک عدد خرد کرده

زعفران نمک فلفل به مقدار دلخواه

آب نارنج  ۵قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

نخود را که از قبل خیس کرده اید جداگانه بپزید

 مرغ را با پیاز و ادویه و آب  و جعفری بپزید  قبل از این که پخت مرغ  کامل شود گوجه ها را که جدا با کمی روغن خوب تفت داده اید به سوپ اضافه  کنید سپس نخود پخته را اضافه کنید  و حالا نوبت ورمیشل است اضافه کرده اگرفکر می کنید آب آن کم است کمی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم خوب بپزید مواظب ورمیشل باشید له نشود.دو دقیقه قبل از این که خاموش کنید آب نارنج را اضافه کنید . اگر سینه مرغ را ریش کنید بهتر است  جای شما خالی امروز برای نهار درست کردیم .    

پی نوشت : دستور این سوپ رو مامان مریم یادم داد .