روغن یک لیوان سرخالی

یک لیوان خاکه قند

  دو عدد  تخم مرغ 

وانیل

نیم لیوان شیر ولرم 

۳لیوان آرد   و یکی از موارد پایین انتخاب شود

سیب حلقه شده ۳تا ۴عدد با مقدار کمی دارچین آغشته شوند یا

موز حلقه شده دو تا ۳عدد یا

خرما ی هسته گرفته ۲۰ عدد با یک قاشق چایخوری زنجبیل آغشته کنید

روغن یک لیوان سرخالی رو با یک لیوان خاکه قند خیلی خوب با همزن می زنیم سپس دو عدد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم نوبت وانیل بعد نیم لیوان شیر ولرم  رو اضافه می کنیم و بعدش هم ۳لیوان آرد رو کم کم اضافه می کنیم دو قاشق از آرد رو بزارین و با ۳قاشق غذا خوری مخلوط کنید و اون رو باز با همزن یک دور بزنید(خیلی سریع) خمیرش مثل خمیر کیک نرم نیست اگه مواد رو نصف کنید می تونین تو هپی کال درستش کنید اگر هم موتد رو نصف نکردین قطر خمیرتون نباید زیاد باه که وسط کیک خمیر نشه  سیب ها رو پوست گرفته و حلقه کنید کمی دارچین زده کف ظرف رو کمی چرب کرده یک لایه خمیر + سیب خمیر +سیب تا تمام شود می تونید لایه آخر رو سیب بزارین تزیین کنید می تونید هم بعد از لایه اول همه سیب هارو با خمیر مخلوط کنید این کارو کردم خوب شده بود زمانش تقریبا مثل بقیه کیک های دیگه هستش با سیب و خرما درست کردم برای پای خرمادر صورت تمایل می تونید شکرش رو کمتر کنید  امتحان کنید خیلی خوب از آب در میاد.