مقداری قارچ با سایز دلخواه انتخاب کنید و خوب بشویید سپس اونهارو به سیخ بکشین و با شعله ملایم روی گاز دور بدین که نسوزه  قارچهارو از سیخ بیرون بکشین و توی ظرف بزارین کمی پونه و آبلیمو و نمک چاشنیشه با نون یا خالی خالی  امتحان کنید

این دستورو چندسال پیش حمیده عزیزم داده بود 

پی نوشت : قارچ دکمه ای  برای این کار مناسبه  .

پ.ن  در ضمن من هرچی که درست می کنم می نویسم کتاب خانم فروغ السادات نقیبی رکنی رو حتما مطالعه کنید( آشپزی روناش ) برای تهیه این کتاب زحمت فراوان کشیده شده  ولی باز هم چشم از غذاهای دزفولی که هرکدوم رو امتحان کردم می نویسم.