یک واحد نشاسته

  شکر سه چهارم واحد

 

جوهر هل یا هل سابیده

  آب سرد یک ونیم واحد

  همه را باهم خوب مخلوط کرده در یک ظرف دیواره بلند که از قبل با دوقاشق روغن مایع خوب چرب شده است سپس یک و نیم واحد آب گرم به مواد اضافه کرده روی شعله با حرارت کم مرتب هم می زنیم تا خودش را بگیرد وقتی احساس کردید که پخته شده و بوی خامی نمی دهد   گلاب نیم واحد اضافه کنید وباز هم بزنید در یک ظرف که قالبی است با برس مخصوص با روغن مایع چرب شود (طریقه سرو کردن کاملا میلی است)تکه های گردو را ته ظرف بچینیدو مواد را کم کم به داخل ظرف روانه کنید دوباره گردو بریزید و دوباره مواد بریزید تا تمام شود  در جای معتدل گذاشته تاسرد شود سپس ظرف را برگردانیدوروی آن را با پودر نارگیل تزیین کنید