طرز تهیه سس  قرمزمخصوص خانم گل

 

یک ظرف کوچک دیواره بلند انتخاب کنید دو سر پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم یک عدد فلفل دلمه ای را چند تکه کرده سرتفت بدهید و دو عدد گوجه متوسط را باز اگر امکان دارد پوست بگیرید و چند تکه کرده به بقیه مواد اضافه کنید یک لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را بگذارید اجازه دهید 10 دقیقه جوش بخورد با حرارت ملایم اینقدر که فلفل دلمه ای ها نرم شوند یک عدد سیر را تکه کرده به مواد اضافه کنید وسپس حلیم کوب رادر مواد گذاشته و خوب له کنید مواد را از ظرف در بیاورید یک تا یک و نیم قاشق رب اضافه کنید سر تفت بدهید و مواد را اضافه کنید ادویه و نمک فراموش نشود 5دقیقه با حرارت متوسط جوش بخورد این سس برای خیلی از خوراک ها قابل استفاده است پیازها و فلفل له شده هستند و برای به خورد دادن بعضی ها که از این چیزها دوست ندارند مناسب است لعاب خیلی خوبی دارد در صورت تمایل برای ترشی بیشتر از رب آلوی خانگی و یا از لواشک طبیعی اگه گیرتون میاد استفاده کنید به غلظت آن افزوده می شود اینو یک شب که فرداش امتحان داشتم اختراع کردم تازه نصفش برق نداشتیم با نور شمع کار کردم

 

سس سفیدسالاد

 

 4تا 5 قاشق ماست را با کمی نمک و کمی شکر

 

 مقداری گلپر کمی پونه

 

 4برگ شوید بدون ساقه

 

 یک قاشق سس مایونز

 

 یک تا یک و نیم قاشق دوغن زیتون

 

سرکه یک قاشق

 

 آبلیمو 3قاشق را در ظرف حلیم کوب میریزیم و سی ثانیه میزیم امتحان کنید عطر شویدسس سالاد را خیلی خوشمزه می کند به خصوص در زمستان که سالاد کاهو غوغا می کند