روشي ديگر براي درست كردن پنير

اين روش با صرفه تر است و مقدار پنير در يافتي در مقابل با روش قبلي بيشتر است

دوليتر شير راكه در قابلمه ريخته ايم  روي  گازمي گذاريم تا با حرارت ملايم گرم شود

از داروخانه قرص مخصوص تهيه پنير را خريداري كنيد يك چهارم قرص را با 4قاشق آب و يك قاشق چايخوري نمك بگذاريد حل شود

شير نبايد جوش بخورد اينقدر كه كمي دست آدم احساس گرمي كندهم زده تا حرارت شير در ظرف يكسان باشدزير گاز را خاموش كنيد سپس محلول مايه را اضافه كرده هم بزنيدو درب قابلمه را بگذاريد و روي آن را بپوشانيدو مثل ماست در جاي گرمي گذاشته و اجازه دهيد ببندد بعداز حدود يك ساعت با كارد برش هايي به مايه بزنيد و دوباره روي آن را بپوشانيد

ممكن است زمان بسته شدن براي شير با در صد چربي متفاوت باشد ولي صبر داشته باشيدزماني كه برشهاي شما جمع شد و آب زرد رنگي  مابين برشها ايجاد گرديد با ملاقه آرام مايه را درون پارچه لطيف را كه در آبكش گذاشته ايدبريزيد مطمئن شويد كه پنير به اندازه كافي بسته شده يكي از آن راهها اين است كه آب اضافي آبكش را بررسي كنيد اگر زرد رنگ بود بسته شده اگر به سفيدي مي زد يعني محتوي شير است پس هنوز بسته نشده است پس اگر بسته نشده بود مايه را به درون قابلمه برگردانيد

و باز هم صبر كنيد و پس از بسته شدن مايه را درون پارچه ريخته و لبه هاي پارچه را برگردانيد و يك بشقاب سنگين روي ان بگذاريد و اجازه دهيد به آرامي عمل حذف آب صورت پذيردپس از اينكار پنير را برش داده و با توجه به ذائقه خود در صورت تمايل باز نمك استفاده كنيدودر ظرف در داري در يخچال گذاشته بگذاريد سرد شود

من ديشب درست كردم همه راضي بوديم