این پست رو فقط به خاطر سعید عزیز نوشتم :

مواد لازم برای سوفله اسفناج :

اسفناج یک کته یا یک بسته با ساقه پاک کنید و بشورید

سیر 4 تا 5 حبه بزرگ

سیر و اسفناج ها رو تو غذاساز بریزید تا خرد شوند وبا 30 گرم کره در ماهیتابه و اسفناج ها رو تفت بدین تا آبش گرفته بشه اگر آبش گرفته نشد اشکالی نداره با همون وضع استفاده کنید

سس سفید یک پیمانه  دستور سس تو گراتن سبزیجات آورده شده کمی بگردین پیداش میکنید اگر نشد از پودرهای آماده برای سس سفید استفاده کنید طبق دستور روی جلدش آماده کنید

گوشت چرخ کرده و پیاز خرد کرده نگینی را تفت بدین تا خوب پخته بشه ادویه و نمک فراموش نشه به اندازه 5/1 تا 1پیمانه بشن

پنیر پیتزا یا پارمزان به اندازه یک سوم بسته رنده کنید و با سس و اسفناج و گوشت و پیاز خوب مخلوط کنید .

کف و دیواره ظرف پیرکس رو با 20 گرم کره چرب کنید مواد رو تو ظرف پیرکس بزارین و به اندازه یک سوم بسته پنیر روش بزارین و تو فربه مدت نیم ساعت بزارین تا روش کمی برشته بشه