وقتی توضیحش برای یکی دادم گفت به این میگن شله توله

چون از آب توله کمی فاصله گرفته

مواد لازم :

توله یک بغل بزرگ این قدر که نتونی بلندش کنی

پیاز چه یک کته بزرگ

سیر ربع کیلو

نارنج 2 کیلو

نمک

برنج عنبر بو نیم دانه  1 کیلو  اگر کمی توله دارین نصف استکان برنج کافیه

توله ها رو تمیز کنید و بشورین ساقشون رو جدا کنید که زودتر بپزن برنج رو تو قابلمه ریختم و با مقداری اب پختم لابه لای این کار ساقه هارو کمی ریز کردم و اضافه کردم پس از پخت کامل برنج توله ها رو که کمی خرد کردم اضافش کردم نمک اضافه کردم اجازه ندادن فلفل اضافه کنم چون طعم واقعی توله روموقع خوردن  حس کردیم

پیاز چه رو با برگ سبزش پس از تمیز و خرد کردن تفت دادم و به توله اضافه کردم سر آخر آب نارنج رو گرفتم و بهش اضافه کردم همش خورده شد یا با خودشون بردن شب آخر روضه دادیم خیلی خوششون اومد البته بیشتر برای خانمها درست کردم ولی آقایون هم خوردند البته آشناها واونایی که کمی توی حیاط مکث می کردند

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با توله اینجا را کلیک کنید