مواد لازم : برای تهیه آب باقله  من آب باقله رو این جوری درست می کنم

10 کیلو باقله خشک

جعفری 2 کته یا دو بسته

نعنا 2 کته

گشنیز 2 کته

سیر 1 کیلو

نمک

پیاز چه یک کته بزرگ  یا پیاز

نارنج 2کیلو

پونه

گلپر

فلفل

طرز تهیه :

چون من برای روضه این مقدار درست کردم خودتون مقدار رو براساس نیازتون محاسبه کنید

باقله ها رو از روز قبل خیس کنید و از مغازه دار تضمین بگیرید که اگر باقله ها نپخت بر می گردونمشون پس ! چون من همین کارو کردم باقله خوب و پزا خریدن کار خیلی بزرگی است  مغازه دار که آشنا در اومد گفت بیارین پس اشکال نداره همکارش با کمی نگرانی دراومد گفت پس حداقل زودتر بزار بپزن تو دلم گفتم نگران نباش میارمشون پس آشنا و غیر آشنا نمیشناسم چون 10 کیلو باقله خشک چیز کمی نیست و اما طرز تهیه :

اگه باقله ها کمی از تو پوستشون سرک کشیده بودند که هیچ وگرنه مجبورید کمی چاک بهشون بدین

باقله ها رو تو قابلمه بزارین روش آب بریزین به قدری که روش پوشیده بشه و روی حرارت بزارین وقتی جوش اومد حرارتش کمی کم کنید تا بپزه هیچی بهش اضافه نکنید

تو این فاصله :

گشنیز و جعفری رو با ساقه پاک کنید و خرد کنید نعنا رو فقط برگش رو استفاده کنید

سبزی ها رو تفت بدین

پیازچه رو با برگ سبزش تمیز کنید و خرد کنید و تفتش بدین

سیر رو ریز خرد کنید و تفت بدین

سبزی رو اضافه کنید نمک رو نیز همین طور بعد از کمی پختن سیر رو اضافه کنید پیاز چه رو نیز همین طور آب نارنج رو آخر سر اضافه کنید بعضی ها ادویه رو تفت میدن تا عطرش در بیاد ولی من همین جوری اضافه کردم در آخر هم خوب مواد را ملاقه مخلوط کردم همه خوردن و همه خوششون اومد جای شما خالی