امروز یک تجربه جدید داشتم

کدوها رو با کمی سیر و فلفل دلمه ای و پیازریزخرد کردم و سرتفتی دادم

اسفناج رو خرد کردم و با کمی سیر تفت دادم کمی پیاز سرخ کرده هم بهش اضافه کردم

شوید رو ریزخرد کردم با پیاز سرخ کرده و کمی سیر مخلوط کردم و یک بسته پنیر خامه ای هم بهش اضافه کردم

کمش شوید و پیاز داغ و کمی سیر را هعم کنار گذاشتم

کشمش رو ریز خردکردم و با کمی دارچین و شکر و پوست پرتقال مخلوط کردم

گردو و دارچین و شکر رو با هم مخلوط کردم

جعفری و کمی گشنیز و کمی شنبلیله و پیاز داغ و کمی سیر هم مخلوط خوبی شدند

از قبل با مسئول نان و شیرینی ایرانیان حرف زده بودم

سبزیا رو آماده کردم و با خودم بردم با روی باز منو پذیرفتند و حدود 3 کیلو خمیر برای من نگهداشتند و تمام خمیر رو مصرف کردم از مواد بالا ازز تمامشون استفاده کردم کدوهارو لای خمیر گذاشتم

نان اسفناج رو هم همین طور   رولت سبزی با جعفری درست کردم

تجربه اولم بود دیگه ! کار توی کارگاه آداب خودش رو داره

آخرسر هم از هر چی پختم مقداری آوردم خونه فقط یادم رفت نون گردویی بیارم ببینم چه مزه شده

به هر حال جالب بود اینم به خاطر خانم مهندس

لینک زیر رو بخونید :

نان و شیرینی ایرانیان