این کیک رو قبلا درست کردم ولی به سفارش یکی از دوستان عکسشو میزارم بقیه متن رو در ادامه مطلب بخونید .


کیک ساده

4 عدد زرده رو با هم زن کمی بزنید وانیل کمی اضافه کنید آب گرم یک دوم پیمانه نیز اضافه کنید

هم بزنید تا کف کند و رنگش سفید شود 200 گرم شکر رو بهش اضافه کنید وبزنید تا سفید و سفت بشه روغن مایع یک دوم پیمانه رو به زرده ها اضافه کنید

4 سفیده رو بزنید تا کمی پف کند 50 گرم شکر رو به سفیده ها اضافه کنید بزنید تا سفت شود

سفیده رو به زرده اضافه کنید به صورت دورانی و ملایم

250 گرم آرد و 2 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو الک کنید و به مایه اضافه کنید 40 دقیقه 350 درجه فارنهایت

این کیک کیک سبکی بود روش درست کردنش هم جالب بود این قدر بهش اطمینان دارم که میتونم بهتون بگم برای کیک تولد (اسفنجی ) ازش استفاده کنید