خرده نان باگت یا کیک بی نمک و یا کم شیرین   50 گرم

شکر قهوه ای 70 گرم

کره 40 گرم

دارچین یک دوم قاشق چای

جوز یک چهارم قاشق چای

میخک یک چهارم قاشق چای

آب  یک عددلیموی بزرگ

سیب یک کیلو

گردوی خرد شده 25 گرم

 

بستنی برای سرو کردن 

طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید  


خرده نان را در تابه بوبدهید

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید

ادویه هارا با شکر پودرشده و کره خوب مخلوط کنید

سیب را پوست گرفته و ورقه کنید وبا آب لیمو آغشته کنید

ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید و 2 قاشق از خرده نان ها را در کف ظرف بپاشید

یک لایه سیب چیده روی آن مخلوط کره و خرده نان سپس سیب و الی آخر تا مواد تمام شود لایه آخر باید از مخلوط کره باشد گردو را روی آن پاشیده و به مدت 35 الی 40دقیقه در فر تا زمانی که سیب ها پخته شوند سپس از فر بیرون آورده با بستنی سرو کنید

این دسر رو با بستنی وانیلی نخورین ما دیروز درست کردیم اگه بستنی سنتی بود خوشمزه تر میشد تازه شکرش خیلی زیاد بود کمش کردم جزوه نون رو اصلاح کنید

از محمد عزیز تشکر میکنم چون نمیدونستم پرشین بلاگ آپلودگذاشته