21 تیرماه درشهردزفول مسابقه آشپزی با آبزیان بود در یک ابتکار شخصی یک گاز رومیزی با خود به آنجا بردم و یکی از 7 غذای خودم را در آنجا آماده کردم استقبال مردم را خیلی جالب دیدم چون در تهیه این غذا ازسبزیجات فراوان استفاده کردم ولی تاسف خوردم چون خیلی ها با قیافه عجیبی نگاه میکردند انگار سبزیجات از آسمان آمده بود مصرف سبزیجات و ترکیب باماهی برایشان جالب و جدید بود.چرا ؟گریهبابا سبری بخورین چه جوری به شما بگیم سبزی رو از سفرتون جدا نکنید.

خوراک سبزیجات با ماهی

سبزیجات خلالی (کدو قارچ هویج فلفل دلمه ای در انواع رنگ سیب زمینی خلالی و نیم پز شده با آب لوبیا فرنگی و انواع سبزی های تازه فصل )رادر کمی کره تفت داده و با کمی آب نیم پز کردم سپس از تابه خارج کرده مقدار خیلی زیادی سبزی مثل گشنیز جعفری پیازچه فلفل تازه شنبلیله را درشت و به همرا ساقه  و بدون این که تکه کنم در تابه ریخته کمی آب ریختم ماهی میش خلالی تکه شده را که از قبل طعم دارکرده بودم روی سبزیها را  ریختم و اجازه دادم تا ماهی با بخار سبزیجات بپزد بدون روغن ! سپس آرام آرام سبزیجات را از زیر ماهی بیرون آورده و کنار گذاشتم سپس پیاز چه خلالی قیصی خلالی گردوی پودر شده و کنجد را اضافه کردم سپس سبزیجات را نیز اضافه کردم هر وقت احساس  میکردم که ممکن است مواد به تابه مسی رنگ بچسبد کمی آب اضافه میکردمدر آخر برای سرو با زیتون و مقداری پنیر کیبی که حبه ای خرد شده بودتزیین کردم استقبال مردم خیلی خوب بود با توجه به این که جایگاه مناسبی نداشتم نور کم بود ولی از این ایتکار و نوع روش پخت خیلی خوششون اومده بود به طوری که اگر حواسمان نبود خوراک سبزیجات که منتظر نظر داوران بوداز روی میز محو میشد.اعضای خانواده در این امر خیلی کمک کردند .

یکی دیگر از روش های طبخ میگو بود که باز برای اولین بار این کار انجام دادم میگو هارا با مقدار بسیاری سبزیهای معطر سیر و پیاز و ادویه و کمی آب پختم آب اضافی را گرفته و از چرخ گوشت با تمام سبزیها رد کردم و دوباره با کمی سویا و پیاز و سیر تازه  و گردو معطر کردم و چند نوع غذا با آن درست کردم یکبار با پنیر و فلفل دلمه ای تازه لای نان تست گذاشتم یکبار با سیب زمینی پخته سمبوسه با روغن کم سرخ کردم

یکبار با خمیر نان گیس سه نوار درست کردم پهن کردم و از مواد میگو داخل آن گذاشته و گیس کردم و در فر پختم .کتلت

ماهی بدون استخوان (میش ماهی ) را چرخ کردم و با مقدار نصف ماهی سویای خیس خورده سیرو پیاز تازه ادویه ماهی که از کتاب ارمغان تندرستی استفاده کردم طعم دار کردم  و با مقداری پنیر پارمزان و گردوپودرشده مخلوط کردم و مقداری ازان را در روغن سرخ کردم و با خیارشور و جعفری و گوجه و زیتون سرو کردم .

کدو های ریز و یا متوسط را برش طولی بدهید و در اب کمی جوش دهیداز مواد خوراک میگو و پنیر روی کدوی خالی شده بریزید ودر ظرفی دیواره کوتاه که اب انار تازه ریخته اید قرار داده در فر قرار دهید تا پخته شود .

داشتم می گشتم که آپلود کنم سایت دز ان ان عکسهارو زد دستش درد نکنه چون واقعا عکسهای خیلی خوبیه برین ببینینشون

عکس های مسابقه آشپزی با آبزیان سایت دزان ان

عکس غذاهایی مسابقه آشپزی آبزیان سایت دز ان ان