۱)ساقه های کرفس رابعداز شستن ریز ریز کنیدبا کمی پیاز خلال شده با کمی روغن تفت دهید تا عطر کرفس فضای مقرحکومتتون رو بگیره!

۲)برگهای جوان کرفس راهم با همان اندازه نعنا و گشنیز و جعفری خرد کنید.

۳)لوبیا چیتی راخیس کنید تانفخ آن گرفته شود.

۴)یک سر پیاز متوسط را خلال کرده تفت دهید.

۵)کمی تمرهندی راخیس کرده ازصافی بگذرانید.

۶)یک قاشق رب گوجه را کمی تفت دهید.

گوشت را قرمز یا سفید با شماره ۴سرتفتی بدهیدموارد۱و۲و۳را بامقداری آب بپزید.

وقتی پخته شدمورد ۵و۶ را اضافه کنید و اگر گوشت سفید باشد همان ابتدا نمک اضافه کنید اگر قرمز بود آخرسر نمک اضافه کنیدفلفل درصورت تمایل.با چلو خیلی خوشمزه است مواظب باشید میزان آب آن زیاد نباشد.