نان خرمایی حلزونی

مواد لازم :

تخم  مرغ دو عدد سفیده و یک عدد زرده

کره آب شده یک سوم فنجان

شیر دوسوم فنجان

شکر 2 قاشق سوپ خوری

بیکینگ پودر یک دوم قاشق مربا خوری

آرد تقریبا 4 پیمانه

وانیل کمی

مواد میانی :

کره آب شده کمی

خرمای چرخ شده به میزان لازم

گردوی چرخ شده

برای تزیین روی نان :

یک عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه :

شیر و کره   و شکر و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید تخم مرغ ها را اضافه کرده وانیل را اضافه کنید آرد را کم کم اضافه کنید دقت کنید خمیر نباید سفت و سنگین شود اگر آرد اضافه آمد اشکالی ندارد 1 ساعت به خمیر استراحت بدهید

با وردنه به شکل مستطیل خمیر را باز کنید و مقداری کره آب شده بمالید  و از خرما و گردو که با هم مخلوط شده از یک طرف قرار دهید و رول کنید و به صورت خانه حلزون بپیچید و در سینی فر قراردهید کمی استراحت دهید و با زرده تخم تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرارداده تا پخته شوند پس از سرد شدن سرو کنید من این نان رو ٣ بار درست کرده ام