نان رولت شکلاتی  دورنگ

مواد لازم :

مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری

آب ولرم  نیم پیمانه

شکر قهوه ای  1 قاشق سوپ خوری

آرد ذرت نیم پیمانه 

آرد جو نیم پیمانه

آرد قوی 3 پیمانه

نمک نصف قاشق مربا خوریخوری

کره 100 گرم

شکر 5/1 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 1 عدد

شیر نیم پیمانه

کاکائو 2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری     +       آب ولرم نیم پیمانه     +     شکر قهوه ای 1 قاشق سوپ خوری 

مواد بالا مخلوط شوند و 15 دقیقه زمان داده  تا تخمیر شود .

آرد ذرت  و آرد جو وآرد قوی و نمک  با هم الک شوند شکر کره نرم شده در غذاساز مخلوط شده تا به شکل خرده نان در بیاید تخم مرغ را خوب زده و با شیر مخلوط کنید مایه خمیر و شیر و آرد را با هم مخلوط کنید ورز دهید خمیر را نصف کنید یک خمیر را برداشته و روی آن را بپوشانید خمیر دیگر را رنگی کنید .

2 قاشق سوپ خوری کاکائو را با کمی روغن مایع مخلوط کرده و با خمیر ورز دهید در صورت نیاز کمی آرد اضافه کنید .30 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر تغییر کند خمیر سفید را کمی باز کنید خمیر کاکائویی را کمی باز کنید و روی خمیر سفید قراردهید و با وردنه باز کنید .

مواد میانی نان : گردو خردشده 50 گرم شکلات تخته ای رنده شده 50 گرم شکر قهوه ای 2 قاشق سوپ خوری  و کمی دارچین را با هم مخلوط کنید و روی نان بپاشید و از یک طرف نان را لوله کنید و در سینی فر قراردهید و 30 دقیقه استراحت دهید .

سپس روی نان را زرده بمالید و تخمه آفتاب گردان بپاشید و در فر از قبل گرم شده قراردهید 45 تا 55 دقیقه تا زمانیکه روی نان برشته شود بپزید .و پس از سرد شدن نان را برش دهید .