نان جو پرک شده

مواد لازم:

شیر: 450 میلی لیتر

آب ولرم: 65 میلی لیتر

کره: 30 گرم

آرد قوی:700 الی 850 گرم

شکر قهوه ای: 55 گرم

نمک: 2 قاشق چایخوری

جو پرک: 390 گرم

مایه خمیر: 1 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:

 شیر را گرم و کره را با آن ذوب کنید و با نمک و شکر مخلوط نمایید. شیر باید ولرم شود.

مایه خمیر را با آب ولرم، در یک ظرف بزرگ مخلوط و صبر کنید تا مایه خمیر تخمیر شود. سپس به ترتیب شیر و 285 گرم از جو پرک را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را نیز با مواد مخلوط نمایید و ورزدهید تا خمیر یکدست شود.

ظرف بلوری را چرب کنید وخمیر رادر آن قرار دهید وروی آن را با نایلون بپوشانید. 2الی 3 ساعت در یک جای گرم نگه دارید و استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود. قالب را چرب نمایید. خمیر را دوقسمت کنید و به شکل گرد درآورید. و روی نان را برش های عرضی و طولی بدهید سپس یک ساعت استراحت دهید. قبل از پخت، بقیه جو پرک شده را روی نان بریزید و در فربا دمای 400 درجه فارنهایت(200 درجه سانتیگراد) به مدت 45 تا 50 دقیقه نان را بپزید.

یکبار این نان رو درست کردم از آرد کمتری استفاده کنید چون جوپرک آب جذب می کند نان شما سفت نشود