نان رولتی سبزی دار

این عکس بالا مربوط به کتابه عکس پایینی هم مربوط به اولین باری هست که من این نونو درست کردم

موادلازم برای 2 عدد لوف:

مایه خمیر: 2 قاشق سوپ خوری

آب ولرم: 600 میلی لیتر

آرد  قوی: 420گرم

آرد سبوس دار: 505 گرم

نمک: 3 قاشق چای

تخم مرغ زده: 1 عدد

کره 100 گرم

 

مواد میانی :

جعفری: یک دسته بزرگ ریز خرد شده

پیازچه: یک دسته خردشده

نمک و فلفل سیاه تازه

سیر: یک حبه ریز خرد شده

شیر برای تزیین روی نان

کره: 30 گرم

 

طرز تهیه :

مایه خمیر را با 65 میلی لیتر آب حل کنید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید تا تخمیر شود.

آرد و نمک را با همدیگر الک نمایید، وبا کره نرم شده خوب مالش دهید تا کره به خورد آرد برود سپس مایه خمیر و سپس آب را به آن اضافه کنید. با قاشق مخلوط را هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی خمیر را به مدت 2 ساعت با نایلون بپوشانید.

طرز تهیه مواد میانی :

پیازچه و جعفری را با کره تفت دهید .

قالب لوف 13 در 23 سانتیمتری را چرب کنید.

خمیر را در اندازه 23 در 35 سانت پهن کنید. روی خمیر را به تخم مرغ زده، آغشته نمایید. سبزی را روی خمیر بریزید

و خمیر را رول کنید

و در قالب قراردهید. به مدت 10 دقیقه به نان استراحت دهید سپس روی آن را با شیر خیس کنید.

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و قالب را در فر قرار دهیدو به مدت 55 دقیقه نان را بپزید.

در صورتی که بخواهید می توانید ١٠٠ گرم کره را با آرد مالش داده و سپس اقدام به تهیه خمیر نمایید

من این نان را چندین بار درست کرده ام