سس گوجه سبز

گوجه سبز نسبتا بزرگ    1 کیلو

پونه کوهی  یا نعنا خشک  1 قاشق غذاخوری

نمک 

روغن زیتون         یک دوم لیوان

پودر زیره سیاه       1 قاشق مرباخوری

کتیرای گل آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری

پس از شستن گوجه سبزها و خشک کردن آن ها در ظرفی ریخته و بکوبید تا هسته آن گرفته شود سپس به همراه بقیه مواد در غذاساز مخلوط کنید برای انواع سالاد و غذای گوشتی مناسب است

من دیروز برای نهار با سالاد درست کردم  بسیار مفید برای چربی خون   منبع ارمغان تندرستی     دکتر خدادادی