زله سیب رشته ای

 مواد لازم : سیب دوعدد رنده شود

 پودر زلاتین : یک قاشق سوپ خوری

 آب

 گلاب دوقاشق غذاخوری البته در صورت تمایل

 شکر 4 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه : پودر زله را با شکر مخلوط کنید

 دو لیوان آب در قابلمه ای کوچک روی حرارت قرار دهید سیب های رنده شده را در آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید خوب بپزند حالت کمپوت بگیرند و حالت خامی گرفته شود سپس مخلوط شکر را به مواد در حال جوش اضافه کنید و مرتب هم بزنید و مواظب باشید سر نرود پس از اینکه مطمئن شدید زلاتین ها آب شده اند( در حد دو دقیقه با حرارت کم ) حرارت را خاموش کرده و به مواد یک لیوان آب سرد اضافه کنید گلاب فراموش نشود می توانید برای سریعتر شدن کار به همان میزان یخ اضافه کنید در ظرف کشیده و و در یخچال قرار دهید و چند ساعت صبر کنید می توانید در ظرفهای فرم دار بریزید و پس از قالب گرفتن برگردانده و سرو کنید .